Wiwa-youtube-facebook-blogg-instagram
om-wiwa-0
musikvideo
vara-latar
wiwa-i-media
bildgalleri
gastbok
kontakta-oss
wiwa-home
om nilla i Wiwa - pizza gott

Hejsan!

Det är jag som är Nilla. Jag är en glad tjej som gärna sjunger, både i duschen och på scen! Är nog lite av en teaterapa och tar nog rätt mycket plats i min umgängeskrets, förhoppningsvis till de flestas glädje. Till vardags så bor jag med min familj ute på landet i en röd liten stuga med vita knutar och när jag inte sjunger så ligger jag på knä i mitt potatisland och rensar ogräs.

I Wiwa så är det jag som skriver de flesta texterna och angående musiken så försöker jag lägga in ett litet veto här och där. Som tonåring gick jag klassik utbildning i piano hos Ladislau Muller, ni vet han som skrev filmmusiken till ”Ronja rövardotter”. Hos honom blev jag drillad tillsammans med Per Tengstrand tills jag tröttnade allteftersom tonårsfrestelser lockade på andra håll.

Min bana som rocksångerska började med att jag kastades in i ett lokalt hårdrocksband och därefter över till coverbandet “Flashback” från Växjö tillsammans med Micke.

Det är inte lätt att få tiden att räcka till. Till vardags jobbar jag heltid på ett boende för handikappade med autism. Samtidigt med detta har jag faktiskt lyckats läsa mig till en fil.kand i socialpsykologi och arbetar nu med att bli färdig med min magisterexamen i arbetsmarknadsteknik.

Ja, sedan vill man ju hinna med  barn- och familjebiten också...och spela in nya låtar med Wiwa... och... musikvideo... och... Ja tänk om det gick att ordna så att dygnets 24 timmar blev till 27 i stället? Tre extra bonustimmar liksom... Om just detta handlar  vår nya låt som vi jobbar med. Den heter “27 hour”

 

Nillas Memoarer (kommer snart)