Wiwa-youtube-facebook-blogg-instagram
IMG_9278-black-soft_small
om-wiwa-0
musikvideo
vara-latar
wiwa-i-media
bildgalleri
gastbok
kontakta-oss
wiwa-home

Tjena!

Här har ni farbror Micke Winton. Jag bor också på landet tillsammans med Nilla och när jag på min lediga tid inte spelar in musik så sitter jag på vår nya trädgårdstraktor och jagar sork. Till vardags arbetar jag som trafiklärare och försöker så gott jag kan lära mina elever köra bil.

I Wiwa så är det jag som skriver musiken tillsammans med Nilla. I min ungdomstid tillbringade jag en stor del av tiden med att banka på trummor i diverse band. Det har varit en salig blandning av hårdrock, blues, symfonirock och synth.

Min karriär kan man väl säga började i Östersund där jag spelade trummor i band som ”D2O”, ”Conflict” och ”Style of Life”. Det sistnämda med Anders Wikholm “Moulin Noir”, som också bidragit med influenser till en del av våra låtar. Jag var för övrigt den första i världen som hade digitala trummor “d-drum”, det ni!

Om Wiwa vill jag säga att det är det första bandet jag varit med i där jag har något att säga till om i allt, från början till slut och det är en frihet med ansvar då vi vill förmedla något till varje lyssnare. Det är vårt motto samt att ha kul på vägen förstås.

 Micke!